Circuit Gran Premi Català de Cros – XVI CROS CIUTAT DE CORNELLÀ

0
42

Jacqueline Martín i Driss Lakhouaja ha estat els guanyadors absoluts del Cros de Cornellà, El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió de Catalunya de Clubs tant en la categoria masculina com en la femenina. Resultats: Homes 1. Driss Lakhouaja (Fila D. Catalán) 2. Lluís Mezquida (FCB) 3. Ricard Fernandez (FCB) 4. Carles Castillejo (Integra 2) 5. Miguel Anel Pinto (AA Catalunya) Dones 1. Jacqueline Martín (FCB) 2. Silvia Muntané (FCB) 3. Judit Pla (Integra 2) 4. Isabel Eizmendi (FCB) 5. Meritxell Calduch (CA Manresa) Ct. Clubs Homes 1. Futbol Club Barcelona 2. FILA Domingo Catalán 3. Integra 2 Dones 1. Futbol Club Barcelona 2. Integra 2 3. C.A: Manresa

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.