La RFEA i Vodafone amplien el seu contracte de patrocini durant altres tres anys més, fins a 2004

0
98

La Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) i la companyia de telefonia mòbil Vodafone firmaran dijous vinent, a partir de tres qurts d´una, en els locals de la RFEA, una ampliació del contracte de patrocini que uneix a totes dues entitats des de 1999 per altres tres anys. D´aquesta manera, la federació i Vodafone prolongaran la seva col·laboració durant les temporades de 2002, 2003 i 2004. Els encarregats de rubricar el nou contracte seran el president de la RFEA, José María Odriozola, i el conseller delegat d´aquesta empresa de telefonia mòbil, Jhon de Wit.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada