CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
88

Aquest diumenge al matí, a la Rambla de Badalona, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica de 20 km masculí i 10 km femení, conjuntament amb l’XIè Trofeu de Marxa Ciutat de Badalona, En categoria femenina el títol ha estat per l´Encarna Granados que ha donat la sorpresa imposant-se amb un temps de 44’58”a Maria Vasco per 45’30 la medallista olímpica, En tercer lloc ha arribat Eva Pérez, En categoria masculina ha guanyat Francisco Fernández “Paquillo” amb un temps de 1:23’30”, seguit de Juan Manuel Molina amb 1:24’40”, En tercer lloc i primer català, per tant es proclama així Campió de Catalunya, ha entrat José Manuel Rodríguez amb 1:27’00”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada