CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS – XXXVIIIè CROS CIUTAT DE MANRESA

0
46

Pol Guillem (FCB) i Judit Pla (Integra2) es consoliden com a líders del Gran Premi amb les seves victòries a la capital del Bages. Tots dos atletes han repetit triomf a la segona prova del circuit , Més de 900 atletes ha participat en les diferents categories que es van disputat el diumenge al matí a Manresa, amb un magnífic circuit molt ampli i de terra, que facilitava la pràctica d’aquesta modalitat atlètica. En categoria femenina Isabel Eizmendi (FCB), Rosa Mª Morató (FCB) i Eva Jiménez (CA Vic) s’han situat en segon, tercer i quart lloc respectivament. En homes, han seguit a Pol Guillem, Carles Castillejo (Integra 2), Lluís Mezquida (FCB) i Àngel Valderrama (FILA DC).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari