El marroquí Abdeslam Haimad s´imposa amb autoritat en el campionat de fons del Ripollès

0
110

L´atleta marroquí Abdeslam Haimad (Fila Domingo Catalán) va repetir ahir victòria en el campionat internacional de fons de Ripollès en completar la distància oficial de la mitja marató (21,097 quilòmetres) en 1h06,19, a menys d´un minut del rècord de la prova, que manté el kenyà Giedon Koech des del 1997 (1h05:24), En la categoria femenina Montse Berguedà (Castellar) va sumar la seva quarta victòria a Ripoll i Olga Planas (GEiEG) va ser quarta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada