Mustafà Tooket i Antònia Hermoso guanyan a Balaguer

0
494

Aquest matí s´ha disputat la XXI Cursa Atlètica Sant Crist de Balaguer, amb una temperatura freda i una bona organització. Hem tingut dos recorreguts a triar de 1,5 km i 6 km. Els guanyadors absoluts han estat: a la cursa curta el jove atleta de Balaguer Pol Andrés Sans, i en la distància llarga el guanyador ha estat l´atleta Mustafà Tooket, en categoria femenina, a la cursa curta la guanyadora absoluta ha estat Julia Gilabert Roca i en cursa llarga l´atleta dels Maratonians del Segre Antònia Hermoso.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada