La Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses-La Garriga, està en marxa

0
89

De ben segur la principal novetat és el canvi de data, després de quinze anys fent-se el tercer diumenge de gener, passen al segon diumenge de febrer, es a dir enguany serà el 10 de febrer, Quan s´entra a la seva pàgina web us trobareu una agradable sorpresa, si feu la inscripció durant aquest mes de novembre, sols per internet, hi ha una rebaixa de tres euros, De quinze queda en dotze! Us recordem que en els darrers anys han de tancar les inscripcions abans, per haver fet el cupo.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada