El GEiEG troba president per a l´atletisme, Gil Pardo, i renova Gener i Magrans

0
381

El cas més delicat és el d´Imma Clopés, que té una oferta bona per canviar de club Gil Pardo va confirmar ahir que serà el nou president de la secció d´atletisme del GEiEG. El club, a més, després d´assegurar-se la continuïtat dels atletes Jordi Mayoral i Encarna Granados, ha aconseguit renovar Josep Maria Gener, que ha descartat una molt bona oferta del FC Barcelona, i Marc Magrans. Ara només falta lligar el futur de l´atleta olímpica Imma Clopés, que ja ha plantejat al GEiEG que té una oferta interessant d´un altre club. El nou president ja es va reunir ahir al vespre amb els companys de la junta per mirar d´arreglar la delicada situació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada