El Girona Costa Brava presenta un equip reforçat i amb objectius ambiciosos en el segon any de vida

0
228

Pere Ruiz, Jordi Pibernat, Xavier González i Sònia Matas són alguns dels nous fitxatges, El Girona Costa Brava-CA Palafrugell va fer el dissabte la presentació oficial dels seus atletes per a la temporada 2001-2002, que va començar l´endemà en el cros de Riudellots. El club, que es nodreix d´atletes d´elit d´alguns dels nuclis clàssics d´atletisme de les comarques gironines, s´ha reforçat de valent per mirar de fer pujar l´equip femení a la lliga estatal i el masculí, a la primera catalana. De moment, però, el club se centrarà en la temporada de cros. El Girona Costa Brava es va posar en escena dissabte en un acte a les pistes de Palafrugell en què hi van ser el regidor d´esports de la ciutat, Víctor Girbal, i el president del club, Joaquim Giralt. Uns cent atletes dels 120 de què disposa l´equip (de cadets fins a sèniors) van assistir a aquesta presentació. Els principals reforços per a la nova temporada, que va començar oficialment l´1 de novembre, són Sònia Matas (Ria Ferrol), Xavier González i Joan Galí (Lleida), Marc Compte i Alba Brisa (CN Banyoles) i Pere Ruiz, Jordi Pibernat, Lauren Gràcia i Jordi Albertí (GEiEG). L´única baixa destacada és la de l´atleta internacional de Moldàvia Vadim Zadoinov, que defensarà els colors de l´Integra 2. El capítol de fitxatges, però, encara no està tancat. Un dels objectius de l´equip és portar l´equip femení, que la temporada passada va pujar fins a 1a catalana, a la lliga de 1a estatal, categoria en què els únics clubs gironins que hi han competit són el GEiEG i el CN Figueres. De moment, l´inici de temporda no ha pogut ser més positiu ja que un dels seus atletes, Pere Ruiz, va triomfar en el cros de Riudellots. El míting, l´11 de maig La 21a edició del míting internacional de Palafrugell, que organitza l´Ajuntament de la localitat en col·laboració amb el club atlètic, es disputarà l´11 de maig del 2002, segons el primer calendari oficial publicat per la federació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari