El Festival de Cine i Esport de Sevilla retrà homenatge a títol pòstum al fondista txec Emil Zatopek

0
44

El Festival de Sevilla, Cinema i Esport, que celebrarà la seva primera edició del 2 al 8 de novembre, rendirà homenatge a títol pòstum al fondista txec Emil Zatopek, segons ha informat a Europa Press l´organització de l´esdeveniment. ´La locomotora humana´, sobrenom amb el qual ha passat a la història de l´atletisme, s´ha convertit en una llegenda als Jocs Olímpics de Hèlsinki de 1952 en guanyar en una setmana la medalla d´or en els 10.00 i 5.000 metres, així com la marató. A l´acte en homenatge a aquest esportista hi assistirà la seva viuda, Dana Zapotkova, la qual també va guanyar en els citats Jocs Olímpics una medalla d´or en llançament de javelina. L´acompanyarà el president de la Federació d´Atletisme de la República Txeca i tresorer de l´Associació Europea d´Atletisme, Karell Pllny. Zatopek, que va morir l´11 de novembre del passat any, va guanyar un total de quatre ors olímpics i va batre 18 rècords mundials.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari