El proper diumenge dia 21 tindrà lloc a Vall de Núria la 4a edició de la Duatló d´Alta Muntanya de Catalunya

0
31

prova inclosa al calendari mundial de l´FSA, Fedetarion for Sport at Altitude, i organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa, La sortida es donarà a les 8 del matí del poble de Queralbs, es tracta de sortir en BTT per la pista fins a dalt de Fontalba, 11 quilòmetres, per continuar a peu o corrent fins dalt del Puigmal, baixar fins al Santuari de Núria, i seguir fins a Fontalba, des d´on els participants hauran d´agafar altre cop la bicicleta i avall fins a Queralbs, total 40 quilòmetres de recorregut acumulat. La bona organització d´aquesta prova els anys anteriors va ser suficient per que l´FSA, la incloïes dintre del seu calendari mundial, dintre de l´apartat SkyBike. Hores d´ara ja fa dies que s´han cobert les places d´inscripció que l´organització tenia previstes, entre els inscrits destaquem alguns dels membres de la selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC, Emma Roca, Anna Serra, Xavier Cadena, Pep Gras i Agustí Roc, també altres corredors destacats que tenen prevista la seva participació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari