Gebrselassie i Radcliffe, campions del món de mitja marató

0
78

Haile Gebrselassie (Etiòpia) en homes i Paula Radcliffe (Gran Bretanya) en dones van guanyar el campionat del món de mitja marató que es va disputar auqest diumenge. Gebrselassie va superar en l´esprint el seu compatriota Tesfaye Jifar (1h00:03 per 1h00:04) en el que ha de ser el primer pas cap a la marató. Per equips, va ganyar Etiòpia per davant de Kenya. Alejandro Gómez 72è amb 1h05:23 va ser el millor de l´equip espanyol, que va acabar quinzè. Ignasi Cáceres va ser 43è amb 1h03:42. En dones, Paula Radcliffe va revalidar el títol amb un clar triomf sobre la kenyana Susan Chepkemei (1h06:47 per 1h07:36). La catalana Maria Lluïsa Muñoz va ser 33a amb 1h13:12. Per equips, va guanyar Kenya i Espanya no va completar l´equip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada