ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA FCA

0
86

El passat dijous dia 4 d’octubre, la Federació Catalana d’Atletisme va celebrar Assemblea General Extraordinària a la Sala Pierre de Coubertin del Museu Melcior Colet de Barcelona. A l’ordre del dia figuraven temes com l’aprovació de les quotes d’afiliació i llicències per la temporada 2.001/02, els criteris de programació de la propera temporada, i la ratificació dels nomenaments provisionals dels nous membres de la Junta Directiva. El tema que destaca més, informativament parlant, és la proposta i aprovació per unanimitat del canvi de domicili social de la Federació Catalana d’Atletisme, el qual serà efectiu a primers de l’any 2.002 aproximadament.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada