Josep Lluís Blanco queda sisè en la milla internacional de Zamora

0
542

L´atleta de Lloret Josep Lluís Blanco va ser el sisè classificat en la clàssica milla de Zamora, que es va disputar diumenge. Per un error de l´organització, els atletes van haver de fer una volta més de les previstes. El vencedor va ser Isaac Viciosa (5:22), seguit del jove Iván Hierro (5:23) i de Manuel Penas (5:24). Blanco, que a Zamora va arribar a sis segons de Viciosa, té previst córrer demà passat la milla de Berango mentre continua negociant quin serà el seu club o marca per a la temporada 2001/2002.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.