MINIATLETISME A CATALUNYA

0
37

El proper dissabte 6 d’octubre es celebrarà la VIIena edició de la Jornada de Miniatletisme a Catalunya, a catorze localitats catalanes de manera simultània. Les sis edicions precedents s’han realitzat a Manresa i aquest any l’experiència s’exporta a Barcelona (Nou Barris), El Prat, Figueres, Granollers, Lloret de Mar, Manresa, Mataró, Olot, Palafrugell, Tarragona, Terrassa, Torredembarra i Vic. El Miniatletisme està adreçat a nois i noies de 6 a 9 anys i proposa una adaptació de proves atlètiques a aquestes edats. Es realitzen 10 especialitats atlètiques diferents (quatre llançaments, quatre salts, una cursa llisa i una de tanques) i un relleu conjunt. Durant la jornada, tots els nens participen en totes les especialitats. L’objectiu és que els nois tinguin un bon coneixement d’aquest esport, ja que és a partir dels 9 anys que els nois ja poden decidir-se a practicar l’atletisme coneixent d’aquesta manera totes les especialitats. També el miniatletisme està adreçat a les escoles amb l’objectiu de demostrar que es pot practicar aquest esport amb pocs mitjans, únicament amb unes certes adaptacions molt senzilles en les diferents especialitats i amb les condicions pròpies de les escoles. La jornada l’organitza la Federació Catalana d’Atletisme i està patrocinada per Champion i Framun, amb la participació del Club Súper 3. La promoció de l’atletisme entre els més joves, donar-ho a conèixer i introduir-ho a les escoles és sens cap mena de dubte el gran objectiu d’aquesta jornada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari