MINIATLETISME A CATALUNYA

0
47

El proper dimarts 2 d’octubre a les 19,30 hores es realitzarà la Roda de Premsa de presentació de la VIIena edició de Miniatletisme a Catalunya a la Sala Pierre de Coubertin del Museu Colet de Barcelona que està a la seu de la Secretaria General de l’Esport, Carrer Buenos Aires 56 de Barcelona. El Miniatletisme està adreçat a nois i noies de 6 a 9 anys i proposa una adaptació de proves atlètiques a aquestes edats. Les sis edicions precedents s’han realitzat a Manresa i aquest any l’experiència s’exporta a divuit localitats catalanes. La jornada l’organitza la Federació Catalana d’Atletisme i està patrocinada per Champion i Framun, amb la participació del Club Súper 3.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari