COMITÈ TÈCNIC (Activitats Mig-fons i Fons)

0
109

El motiu de la present carta és convocar, a petició del responsable del sector de fons i obstacles del Comitè Tècnic, Sr Domingo López als següents atletes i els seus entrenadors personals a la concentració que tindrà lloc el proper dissabte dia 29 de setembre de 2001 al CAR de Sant Cugat a partir de les 10,00 hores. El programa de la jornada és el següent: · Test indirecte del llindar anaeròbic. · Dinar · Reunió-Xerrada dels entrenadors del Sector de Fons, Cros i Obstacles. · Exposició dels resultats del test a càrrec del Dr. González de Suso i lliurament de resultats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada