Juan Luis Pérez i Laura Rosell, vencedors absoluts en la Milla de Tremp

0
240

Juan Luis Pérez i Laura Rosell van ser els vencedors en categoria sénior masculina i femenina, respectivament, de la dotzena edició de la Milla Urbana de Tremp, que es va disputar ahir a la capital del Pallars Jussà amb la participació de 98 corredors. La cursa, organitzada pel Patronat Municipal d´Esports i el Club Atletisme Joncar, va tindre com a escenari la rambla Doctor Pearson i hi va haver un total de cinc categories. En una final molt ajustada, l´atleta del Fila Domingo Catalán, el lleidatà Juan Luis Pérez, es va imposar en la prova sènior, seguit del marroquí Ali Mustafà i el britànic Gregory Godwin. Pel que fa a les fèmines, la vencedora va ser la lleidatana Laura Rosell, del Fila Domingo Catalán, que va avantatjar Mari Cruz Palacín a la línia de meta. D´altra banda, en la categoría juvenil, Natalia Quero va ser l´única representant femenina. En homes, Albert Camarasa, Ferran Bastida i Gerard Nus van ocupar tres primeres places. En infantil, Marta Nus va guanyar en fèmines, i el vencedor en categoria masculina va ser Marc Agraz. En alevins, van vèncer Engi Sanen en homes i Noemí Aumedes en dones. Finalment, en benjamins van guanyar Ramon Pujol, en categoria masculina i Clara Jalabert, en femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari