Juan Luis Perez i Laura Rosell guanyan a Térmens.

0
367

Aquest matí ha tingut lloc a la Vila de Térmens, la Cursa de la Diada, amb un gran nombre d´inscrits i una perfecta organització, sempre pensant en promocionar aquest esport des de les categories inferiors. A la cursa absoluta han resultat guanyadors Juan Luis Pérez, seguit de Ramon Antolín. A la categoria femenina la guanyadora ha estat l´atleta Laura Rosell, seguida de Imma Xipell,atleta que tornava avui a córrer després d´uns anys. Podeu consultar les classificacions, fent un click a l´enunciat de la noticia.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada