Ramon Antolin torna a guanyar

0
298

Dissabte a les 18:00 h, va tindra lloc a Raimat la 1a Cursa Atlètica Vinyaraimat, amb una assistència important de corredors a les categories inferiors. La cursa constava de dues proves una de 3 km i l´altra de 6 km. A la cursa de 3 km, categoria masculina van arrivar primers, Marc Agraz seguit de Juanjo Soto i en tercer lloc Marc Martínez. En categoria femenina va dominar la prova l´atleta Judit Sanjuan, seguida de Gloria Vicens i en tercer lloc Minerva Carceller. A la cursa de 6 km, categoria masculina el clar guanyador va estar Ramon Antolin, en segon lloc Josep M Molet i en tercera posició va entrar en Steven Sharp. Pel que fa a la categoria femenina Ma. Cruz Palacin i Ma. del Mar Palacin, van estar primera i segona respectivament.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari