El triplista Jonathan Edwards i Fiona May, principals estrelles de la reunió de Rovereto

0
45

El britànic Jonathan Edwards, campió del Món de triple salt a Edmonton (Canadà), i el gran retorn de la italiana Fiona May davant el seu públic després d´alçar-se amb el títol mundial en salt de longitud són els dos plats forts de la reunió internacional d´atletisme que es disputarà avui sobre la pista de l´estadi italià de Rovereto, a prop de Trento. L´italià Fabrizio Mori, campió del Món dels 400 metres tanqua a Sevilla 99 i subcampió a Edmonton, també forma part del cartell, així com la senegalesa Ami Mbacke Thiam i el rus Yaroslav Rybakov, respectivament medalla d´or en 400 metres i de plata en altura. Rybakov va compartir lloc amb el seu compatriota Vyacheslav áVoroniné.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari