El triplista Jonathan Edwards i Fiona May, principals estrelles de la reunió de Rovereto

0
116

El britànic Jonathan Edwards, campió del Món de triple salt a Edmonton (Canadà), i el gran retorn de la italiana Fiona May davant el seu públic després d´alçar-se amb el títol mundial en salt de longitud són els dos plats forts de la reunió internacional d´atletisme que es disputarà avui sobre la pista de l´estadi italià de Rovereto, a prop de Trento. L´italià Fabrizio Mori, campió del Món dels 400 metres tanqua a Sevilla 99 i subcampió a Edmonton, també forma part del cartell, així com la senegalesa Ami Mbacke Thiam i el rus Yaroslav Rybakov, respectivament medalla d´or en 400 metres i de plata en altura. Rybakov va compartir lloc amb el seu compatriota Vyacheslav áVoroniné.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada