García Bragado aconsegueix la medalla de plata en els cinquanta km marxa

0
37

L´atleta resident a Lleida Jesús Angel García Bragado ha aconseguit la segona medalla per Espanya als Mundials d´atletisme que s´estan disputant a la localitat canadenca d´Edmonton, després d´alçar-se amb la plata en la prova dels cinaquanta quilòmetres marxa, per darrere només del polonès Robert Korzeniowski, amb un temps de 3 hores 42 minuts i 8 segons. García Bragado s´ha mantingut en tot moment en les posicions davanteres d´una prova que sempre ha donat alegries a l´atletisme espanyol, encara que el campió del Món a Stuttgart´93 no va poder fer res davant el polonès, que va marxar en solitari a partir del quilòmetre 35. Aquesta suposa la novena medalla espanyola en una prova de marxa, de les vint-i-una aconseguides al llarg de la disputa de tots els mundials, i és la segona a Edmonton, després del bronze aconseguit per Niurka Montalvo en longitud. García Bragado, que als últims jocs olímpics, a Sydney, tan sols va poder acabar en dotzena posició, ja va ser subcampió del Món a Atenes´97, on precisament Korzeniowski va aconseguir altra vegada pujar dalt de tot del podi.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari