La Federació Internacional d´Atletisme fixa una sortida falsa per cursa

0
82

El Congrés de la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) ha aprovat, per 81 vots contra 74, una mesura per la qual només es podrà realitzar una sortida falsa per cada cursa amb una distància inferior als 400 metres. La mesura no entrarà en vigor fins al gener del 2003, quan comencin els Mundials d´Atletisme de París. L´IAAF ha aprovat també donar un avís als atletes que no estiguin localitzables tres dies després de ser requerits per un control de dopatge fora de competició, i si l´absència dels altletes es prolonga poden arribar a ser sancionats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada