CAMPIONAT D´EUROPA JÚNIOR

0
90

Dues medalles de bronze han aconseguit els atletes catalans als Campionats d´Europa Júnior celebrats a Grosseto (Itàlia), Beatriu Pascual, de la Joventut Atlètica de Sabadell, ha quedat en tercera posició a la prova dels 10 km marxa amb un temps de 46,49,20. Berta Castells, atleta tarragonina de l´Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, també ha pujat al podi en tercera posició en llançament de martell amb un millor registre de 61,04 m. L´actuació dels altres atletes catalans ha estat la següent: Roger Noguera (Integra 2), Perxa: 9è a la final amb 5,10 m Jairo Vega (Integra 2) 200 m ll.: 21 96 a eliminatòries Lemen Fatty (Integra 2), Alçada: 2,09 m a la qualificació Naiara Soler (València TiM), 100 m tanques: 13 92 (v) a eliminatòries Mònica Ballesteros (Integra 2), Perxa: 3,65 m a eliminatòries

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada