Trobada en homenatge a l´atleta Roberto Cabrejas a la seu de la Secretaria General de l´Esport

0
98

Aquest dijous, a les 13:00 hores, el Museu i Centre d´estudis de l´Esport Melcior Colet, seu de la Secretaria General de l´Esport, serà escenari d´un homenatge a l´atleta Roberto Cabrejas que va morir fa 15 dies. L´acte comptarà amb l´assistència del secretari general de l´Esport, Joan Anton Camuñas, i del director general de l´Esport del País Basc, Xabier Leibar. També hi seran presents, la directora del Consell Català de l´Esport, Glòria Pallé, el director del CAR de Catalunya, Francesc de Puig, el director del l´INEFC, Joan Carles Burriel i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. Roberto Cabrejas, que tenia 48 anys, va néixer a Burgos però va créixer al País Basc. Del 1977 al 1984, Cabrejas va ser campió d´Espanya de decatló i cinc vegades de salt d´alçada, especialitat en la qual va assolir tres rècords estatals amb marques de 2.23, 2.25 i 2.26 metres. Des de feia anys, residia a Barcelona i era entrenador de salt de longitud i triple salt al Centre d´Alt Rendiment Esportiu de Catalunya (CAR). Va entrenar atletes com Carles Sala, Toni Corgos, Aurora Lario, Dayana Echenique i el paralímpic Rubèn Alvarez.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada