Xavier Areny es queda fora de la final en els Europeus sub-23

0
160

L´atleta lleidatà Xavier Areny no va poder classificar-se per a la final dels 1.500 dels Campionats d´Europa sub-23, que es van iniciar ahir a Amsterdam. Contràriament, els seus companys Sergio Gallardo i Francisco Alves sí que van classificar-se.Article extret de ´Diari Segre´. Mercedes Chilla va aconseguir, amb el segon lloc en la prova de llançament de javelina, la primera medalla per a la selecció espanyola. L´atleta gaditana va aconseguir la plata amb un millor llançament en la final de 57,78 metres, només superada per la guanyadora del concurs, l´hongaresa Nikolett Szabo. L´asturiana Magnolia Iglesias no va poder passar de l´onzè lloc en llançament de pes. En 10.000, Rubén Díaz va ser setè.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari