Ha mort Roberto Cabrejas

0
173

” La passada nit ha mort Roberto Cabrejas Cuadrado, víctima d’un accident de trànsit a la Ronda de Dalt de Barcelona quan tornava del Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró en direcció al seu domicili a Barcelona. Roberto Cabrejas, de 48 anys, casat i pare de dues filles, era actualment entrenador i professor d’educació física d’ensenyament secundari. Entrenador de salts de llargada i triple salt al Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat, actualment era Responsable de Salts del Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme, i entrenador col·laborador del nucli de salts de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Roberto Cabrejas va ser Campió d’Espanya Absolut de salt d’alçada en 9 ocasions (5 a l’aire lliure i 4 en pista coberta), i rècordman d’espanya absolut amb una millor marca de 2,26 metres. Atleta intenacional i Olìmpic als Jocs de Moscú 1980. Com a entrenador destaca el seu treball amb atletes com Carles Sala, Antonio Corgos i Conchi Paredes entre d’altres. El funeral es realitzarà el proper dissabte 7 de juliol a les 10.30 hores al tanatori de Les Corts de Barcelona. La Federació Catalana d’Atletisme vol mostrar el seu condol per aquesta greu pèrdua que ha patit el món de l’atletisme, i mostrar la seva solidaritat i profund sentiment a la família i als seus amics. “

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada