Cursa de Barberà del Vallès

0
99

La 2ª Cursa contra el racisme Ciutat de Barberà, se celebrarà el proper 8 de juliol a les 9:15 hores (cursa infantil de 1´5 km) i a les 10:00 hores (cursa de 8 km). Hi haurà servei de dutxes, guardaroba i algun obsequi. La sortida serà a la Plaça de la Vila. La inscripció és gratuïta i es pot fer als següents llocs: per e-mail, aportant les teves dades a: sosracisme@troc.es. i per telèfon, al 93 3010597 personalment, al Passatge de la Pau 10 bis entresol 2ª de Barcelona i 40 minuts abans de la prova el mateix dia a la sortida. Recomanem l´ús del transport públic, RENFE, en especial per arribar a Barberà del Vallès. CORRE, ANIMA´T I PARTICIPA CONTRA EL RACISME!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada