CAMPIONAT D´ESPANYA DE CLUBS

0
108

“El proper cap de setmana, 16 i 17 de juny, es celebrarà a diferents seus la última jornada del Campionat d’Espanya de Clubs, hi ha diversos clubs catalans implicats en les diferents divisions estatals. A la Divisió d’Honor es celebra la quarta i última jornada on es decidirà el títol de Club Campió d’Espanya. Després de tres jornades en categoria femenina el FC Barcelona es troba en tercer lloc amb 11 punts, a 1 punt de València Terra i Mar, i Universitat de Salamanca que tenen 12; l’Agrupació Atlètica Catalunya està situada en cinquena posició amb 9 punts. En categoria masculina l’únic representant català és el FC Barcelona que es troba en cinquena posició amb 8 punts, a 4 dels tres primers classificats que en tenen 12. A la Divisió d’Honor B es celebra la jornada final amb la lluita per l’ascens a la Divisió d’Honor. El diumenge 17 a les pistes de Can Dragó en categoria masculina, l’Agrupació Atlètica Catalunya i el club Integra 2 tenen serioses possibilitats d’aconseguir l’ascens. En categoria femenina l’Integra 2 també lluitarà per l’ascens a l’encontre que es celebrarà a Castelló. Per últim, la Primera Divisió celebra la jornada final a Durango on es decideix els clubs que pugen a la Divisió D’Honor B. El CA Manresa i la JA Sabadell en categoria masculina lluitaran per l’ascens en aquest encontre. “

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada