El Català d´atletisme un èxit per Lleida.

0
179

El pasat cap de setmana es celebrà a El Prat de Llobregat e Igualada els Campionats de Catalunya d´atletisme Infantil i Cadet a on Lleida aconseguí 10 medalles. A la Categoria infantil, Ana Armentero (Gili Gaia), i Jordi González (Dominiques) van aconseguir 3 medalles, tanamateix Natzaret Morell del CAL-UdL va obtenir dues medalles de bronze en 80m.ll. (10´4) i 80m.t. (12´8). En cadets Albert Camarasa (Dominiques), Jordi Fornós (Sícoris) i Francesc López (Sícoris) aconseguiran 4, Alfons Farran, del CE Juncosa també va fer medalla de bronze als 3000m.ll. amb 9´59´ Artícle extret de ´La Mañana´i la col·laboració de Quim Erta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari