CAMPIONAT D´ESPANYA DE PROVES COMBINADES

0
44

” El proper cap de setmana, 9 i 10 de juny, es celebrarà el Campionat d?Espanya Absolut de Proves Combinades a Baza, Granada, en categoria masculina són dos els atletes catalans inscrits en la competició del Decatló, Xavier Brunet, del club Íntegra 2 i Marc Magrans de CEE Gironí, Es dóna la circumstancia que tots dos atletes comparteixen el rècord de Catalunya de Decatló. A l?heptatló femení les atletes catalanes que hi participaran són Inma Clopés, del CEE Gironí, actual Campiona d?Espanya i Rècordwoman estatal d?aquesta disciplina; Mònica Vicente, del FC Barcelona, i Vanessa Sugrañés del CEE Gironí. “

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.