Adrià Garcia i Silvia Llamas guanyen la Cursa de Collserola

0
114

L´atleta local i acreditat corredor de pista, Adrià Garcia va gunayar la cursa de Collserola i va tornar a casa amb la bicicleta de premi que li va donar la organització per la seva victoria, doncs viu molt aprop de l´arribada. La corredora de Rubí, Silvia Llamas, es va imposar entre les noies. Una matinal molt calurosa que va acabar a la piscina i amb una butifarrada molt alegre. Aqursta alegria no treu la serietat de la cursa i ja teniu els resultats complets a Internet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada