Campionat de Catalunya Júnior, Juvenil i de Relleus

0
145

“Aquest cap de setmana, 19 i 20 de maig, es celebrarà el Campionat de Catalunya Júnior, Juvenil i de Relleus a l’Estadi Josep Pla Arbonés de Palafrugell. El Campionat de Catalunya es celebra conjuntament amb el Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell-Costa Brava que tindrà lloc el dissabte 19. Aquesta és la desena edició del míting que forma part del circuit Europe Athlétisme Promotion 2001. Un circuit de mítings que aplega un total de 12 mítings internacionals a 7 països europeus. “

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada