Laura Rosell acaba tercera a El Corte Inglés

0
335

La lleidatana Laura Rosell va ser tercera en la cursa femenina, de El Corte Inglés, disputada ahir pels carrers de Barcelona i que va comptar amb 51.144 atletes, amb edat compreses entre els tres mesos i els 89. La prova femenina va tindre una clara protagonista, Wahbi Kenza. L´atleta marroquina no va tindre rival i es va convertir en la primera atleta estrangera que guanya la cursa en els seus 23 anys d´historia. En categoria masculina, el vencedor va estar el marroquí Driss Lajuaja, amb un temps de 32 minuts i 41 segons. Article extret de ´Diari Segre´

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada