VIII Campionat de Catalunya de Curses d´orientació

0
102

En els termes del Collbató i El Bruc i com a contrapunt a les festes de Sant Miquel d´aquest darrer municipi, ha tingut lloc el prop passat 6 de maig, el VIII Campionat de Catalunya de Curses d´orientació. Aquesta competició ha estat organitzada pel Club d´orientació de Catalunya (COC) i ha comptat amb el suport dels respectius ajuntaments i l´autorització de la Direcció del Medi Natural i del Patronat de la Muntanya de Montserrat. Segons va declarar Carles Lladó, president del club organitzador, les curses d´orientació compten amb l´honor d´ésser el primer esport en que Catalunya ha tingut una representació nacional de ple dret internacionalment reconeguda. Aquesta modalitat esportiva és una competició atlètica de camp a través, contra-rellotge i sense itinerari prefixat, però amb l´obligació de passar per uns controls assenyalats en un mapa escala 1:10.000 realitzat per Carles Lladó, amb un nivell de detall excepcional. Només afegir que els mapes usats en aquesta disciplina comporten un alt coneixement del terreny i unes 200 hores de feina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada