Alvaro Bartolomé, or, i Areny, bronze, als Nacionals universitaris

0
294

Els atletes lleidatans Álvaro Bartolomé i Xavier Areny van aconseguir la medalla d´or i bronze, respectivament, en els Campionats d´Espanya universitaris, que es disputen a Salamanca. D´aquesta manera, Bartolomé es va proclamar campió d´Espanya universitari en la prova de triple salt, en què va aconseguir una millor marca de 15,71 metres. Per la seua part, Xavier Areny va obtindre la medalla de bronze en la prova dels 1500 metres. Es va donar la circumstància que el jove atleta del CA Dominiques-Carrefour es va veure superat per dos sèniors. Article extret de ´Diari Segre´.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada