Josep Lluís Blanco debuta a l´aire lluire amb un 2.000 obstacles a l´Aigle

0
316

L´atleta de Lloret Josep Lluís Blanco (Lloret la Selva) debutarà demà en la temporada a l´aire lliure amb la participació en la prova dels 2000 metres obstacles del míting francès de l´Aigle. Blanco, que ha guanyat aquesta prova en els últims tres anys, ha decidit participar-hi a última hora i avançar el seu debut en la temporada primaveral, que havia fixat pel míting de Palafrugell. L´objectiu de l´atleta selvatà serà repetir la victòria dels tres últims anys tot i que considera que encara és prematur per fer una bona marca. Fa dos anys va establir un nou record provincial de la distància amb una marca de 5.30.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada