Resultats de la cursa de montanya més antiga de Catalunya:pujada als Angels.

0
153

Avui s´ha celebrat a Girona la 38ena edició de la pujada al Santuari dels Angels que ha gaudit d´un tempsmolt agrdable i una molt bona participació. Els camins desde el barri antic de Girona fins al cim de la montanya son molt macos, pero molt estrets i no permeten una participació masiva com es mereix la bellesa dels paisatges. Un total de 9 Km de distància i uns 400 metres de desnivell han estat l´escenari que han corregut i caminat els més de 200 participants. Resultats complets a Internet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada