La cursa de bombers de Barcelona es consolida amb 4.500 participants

0
96

Els kenyans David Tuwei en categoria masculina i Tausi Juma han estat els vencedors de la tercera edició de la Cursa Nike-Bombers de Barcelona que es va disputar ahir sobre la distància de 10 km. Tuwei, de 22 anys, va igualar la marca del seu compatriota Cheren Simatwa, aconseguida l´any 1999, i que representa el deu mil més ràpid aconseguit en una competició a Espanya. D´altra banda, la kenyana Tausi Juma no va tenir rival a la categoria femenina i va superar en gairebé mig minut a la hispà-argentina Griselda González. El moment emotiu de la jornada va ser el minut de silenci que, poc abans de la sortida, es va guardar en memòria del fondista Diego García.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada