Gairebé 3000 arribats a la nova Marató de Barcelona

0
98

Ha estat la segona més numerosa participació de la història de la Marató de Barcelona que ha estrenat circuit, amb victoria del tanzà Benedict Ako i la brasilera Justino. El circuit ha estat molt alabat, peró el vent ha molestat bastant als participants que han demostrat que la Marató es una cursa molt seriosa i un repte per els aficionats al esport. Tots han guanyat i les 6 hores que ha donat la organització han estat una continuada desfilada d´alegria a l´arribada. Acabar una marató, de veritat, de les de 42 Km, es una satisfació que no es pot explicar amb paraules. Resultats complets a Internet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada