Marta Domínguez, quarta i rècord d´Espanya en 3.000 metres

0
89

L´atleta espanyola Marta Domínguez va tenir una brillant actuació a la prova de 3000 metres, on va aconseguir una meritòria quarta plaça i el rècord d´Espanya de la modalitat amb 8:40.98. La prova la va guanyar la russa Olga Yegorova, que va realitzar una excepcional última tornada en què va aconseguir la medalla d´or. La segona classificada va ser la romanesa Grabiela Szabo, una de les millors migfondistes dels últims anys, que va portar tot el pes de la carrera però no va poder respondre l´atac de la russa. ———-

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada