Espanya aconsegueix la seva primera medalla amb el bronze de Martínez en llançament de pes

0
89

Espanya ha aconseguit la seva primera medalla als campionats del món d´atletisme en pista coberta després del bronze aconseguit per l´atleta lleonès Manuel Martínez en llançament de pes, amb una marca de 20,67 metres. Es tracta de la dissetena medalla de l´atletisme espanyol en uns mundials ´indoor´ i la primera d´un llançador de l´Estat. Martínez s´ha quedat a només cinc centímetres de la plata, que ha recaigut en el nord-americà Adam Nelson (20,72), mentre que l´or ha estat per al seu compatriota John Godina (20,82).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada