Lleida envia vint atletes a la Marató Internacional de Ferrara

0
305

Una representació de l´atletisme lleidatà participarà el pròxim dia 11 d´aquest mes en la XXIII edició de la Marató Internacional de Ferrara, en què es congreguen cada any prop de cinc mil maratonians de tot Europa. L´expedició, que anirà acompanyada del regidor d´Esports, Bernabé Hernández, sortirà el dia 9 cap a Ferrara. Dels vint atletes que participaran en aquesta marató, onze pertanyen al Sícoris Club i cinc al Dominiques Carrefour. La llista la completan tres atletes lleidatans independents. Tots plegats correran sota la mateixa samarreta que porta el nom de Lleida estampat a sobre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada