Els Estats Units acudiran al Mundial de Lisboa sense Maurice Greene

0
27

Els Estats Units acudiran al Mundial de pista coberta de Lisboa, que tindrà lloc entre el 9 i l´11 de març, amb 19 medallistes olímpics entre els seus 49 integrants, segons ha anunciat la Federació nord-americana en acabar els campionats nacionals ´indoor´. Maurice Greene, quatre vegades campió del món a l´aire lliure (100 m a Atenes´97 i 100 m, 200 m i 4×100 m a Sevilla´99), medalla d´or als Jocs Olímpics de Sydney de 2000 en els 100 metres i en el relleu 4×100, i que va igualar dissabte la seva pròpia plusmarca mundial dels 60 metres en sala amb una marca de 6.39 segons en les semifinals del campionat nord-americà abans de guanyar la final, s´ha quedat finalment fora de la llista. El velocista havia afirmat sempre que no acudiria a la cita lusitana. Tres guanyadors més dels campionats nord-americans, Coby Miller (200 m), LaMark Carter (triple salt) i áDwighté Phillips (salt de longitud), tampoc acudiran al Mundial de Lisboa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari