El-Guerrouj atacarà divendres a Gant el rècord mundial de les dues milles

0
52

El marroquí Hicham el-Guerrouj atacarà el rècord del món de les dues milles en pista coberta divendres que ve a la reunió internacional de Gant, segons han anunciat els organitzadors de la prova. El-Guerrouj, que ja té les plusmarques mundials ´indoor´ dels 1.500 (3:31.18) i de la milla (3:48.35), intentarà millorar els 8:09.66 que va fer l´etíop Hailu Mekkonen l´any passat a Birmingham (Anglaterra). El campió marroquí tornarà a les pistes en la reunió de Gant, després que va haver de renunciar el cap de setmana passat a participar en la reunió de Birmingham a causa d´una bronquitis. Des de la seva derrota en els 1.500 davant el kenyà Noah Ngeny als Jocs Olímpics de Sydney, El-Guerrouj no havia tornat a la competició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.