La VI Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, l´11 de febrer.

0
49

Un any més, els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels, el Club d´Atletisme Gavà i l´associació Marathon Catalunya convoquen la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que enguany, en la seva sisena edició, se celebrarà el pròxim 11 de febrer. El recorregut, de 21 quilòmetres és el mateix que l´any passat: surt de l´exterior de l´Estadi la Bòbila i després d´anar fins a Castelldefels per la façana marítima de les dues poblacions, torna a Gavà per acabar en la recta de curses de l´Estadi. El rècord de la Mitja Marató el té Abel Antón, que l´any 1997 va fer un temps de 1 hora 4 minuts i 31 segons. Les inscripcions per Internet es poden fer des d´aquesta pàgina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari