La VI Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, l´11 de febrer.

0
136

Un any més, els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels, el Club d´Atletisme Gavà i l´associació Marathon Catalunya convoquen la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que enguany, en la seva sisena edició, se celebrarà el pròxim 11 de febrer. El recorregut, de 21 quilòmetres és el mateix que l´any passat: surt de l´exterior de l´Estadi la Bòbila i després d´anar fins a Castelldefels per la façana marítima de les dues poblacions, torna a Gavà per acabar en la recta de curses de l´Estadi. El rècord de la Mitja Marató el té Abel Antón, que l´any 1997 va fer un temps de 1 hora 4 minuts i 31 segons. Les inscripcions per Internet es poden fer des d´aquesta pàgina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada