Marxa a Viladecans

0
220

Aquest diumenge dia 4 de febrer, al circuit del Parc Torre Roja de Viladecans, tindrà lloc el 15è Gran Premi de Marxa Atlètica ´Ciutat de Viladecans´, els horaris de les curses comencen a les 9,30 h amb les categories de promoció. Posteriorment a partir de les 11 h la resta de curses per atletes federats i veterans. Aquest any la cursa de la categoria Promesa/Sènior masculí (12.00 h.) te un recorregut de 10.000 m. i la cursa de la categoria Promesa/Sènior femení (12.20 h.) de 5.000 m. El circuit es força ràpid amb 1.000 m. de recorregut per volta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada