Obert a Mollet del Vallès el període d´inscripcions a la II Cursa Popular de Sant Vicenç

0
103

El Club Atlètic Mollet ha obert el període d´inscripcions a la II Cursa Popular de Sant Vicenç que es celebrarà el proper 28 de gener de 2001 (Festa Major d´Hivern de Mollet). Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon i fax 93 579 10 13 o bé a les instal·lacions del club fins una hora abans de la sortida. L´inici de la cursa serà a les 10:00 h del matí, i la prova -de 10,2 km de recorregut- tindrà sortida i arribada a les Pistes Municipals d´Atletisme de la Pedra Salvadora. Rebran premi els tres primers classificats en categoria femenina i masculina i l´atleta veterà millor situat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada