Obert a Mollet del Vallès el període d´inscripcions a la II Cursa Popular de Sant Vicenç

0
46

El Club Atlètic Mollet ha obert el període d´inscripcions a la II Cursa Popular de Sant Vicenç que es celebrarà el proper 28 de gener de 2001 (Festa Major d´Hivern de Mollet). Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon i fax 93 579 10 13 o bé a les instal·lacions del club fins una hora abans de la sortida. L´inici de la cursa serà a les 10:00 h del matí, i la prova -de 10,2 km de recorregut- tindrà sortida i arribada a les Pistes Municipals d´Atletisme de la Pedra Salvadora. Rebran premi els tres primers classificats en categoria femenina i masculina i l´atleta veterà millor situat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari