El kenyà Kiptoo Kirui guanya la Mitja de Granollers

0
42

L´atleta de Kenyà Kiptoo Kirui, amb un temps d´1h 04´34´´, va ser el guanyador de la 15à edició de la Mitja Marató Granollers-la Garriga-Granollers, que va reunir ahir més de 4000 participants. Kirui es va imposar a l´sprint al seu compatriota Robert Mudogo, que va arribar a la meta tres segons després. El tercer classificat va ser el marroquí Haumad Addesdam, a 10 segons del guanyador. El primer atleta vallesà va ser el garriguenc David Marsol, que va establir el seu récord de la prova en 1h 09´ 44 ´´. El seu germà Francesc va ser vint-i-sisè, amb 1h 12´ 16´´. La guanyadora en categoria femenina va ser Olga Planes (1h 23´19´´), que va estar acompanyada al podi per Rosa M. Mas Lozano i Carme Ballesteros. Dissabte, a la cursa de gegants que es va fer a Granollers en Magí, el gegant de la Garriga, va revalidar el títol.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari