4.500 atletes corren diumenge la Mitja Marató de Granollers

0
109

Aquest diumenge al matí, a partir de 2/4 d´11, es disputa la 15ª edició de la a Mitja Marató Granollers-la Garriga-Granollers, una de les més populars de l´estat. La prova, que enceta l´Adidas Running Challenge 2001, va haver de tancar les inscripcions a l´arribar als 4.500 corredors, 500 més que l´any passat. Entre els participants d´enguany no hi haurà un habitual de la prova, el madrileny Alberto Juzdado, ja que es prepara per a córrer cros. El gran favorit a pujar dalt del podi és el kenià Robert Mundongo, que ja va guanyar el Cros Internacional de Granollers 2000. L´any passat el vencedor, el també kenià Philip Kurui va batre el rècord de la prova amb un temps d´1:01:08 i la seva compatriota Esther Kiplagat també va fer rècord, amb 1:11:58. Entre els participants en aquesta prova de fons cal destacar-ne un de ben especial, el gegantó Benet, dels Geganters de la Garriga, que farà la presortida amb els minusvàlids.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada